Print this page
ponedjeljak, 23 decembar 2019 14:27

Održana Druga sjednica Odbora za praćenje realizacije Odluke o davanju u dugoročni zakup Mamule i Kraljičine plaže

Razmotreni izvještaji o realizovanim investicionim i drugim aktivnostima

Odbor za praćenje realizacije Odluke o davanju u dugoročni zakup lokaliteta ostrvo Lastavica sa tvrđavom „Mamula“, Opština Herceg Novi i Odluke o prihvatanju Aneksa broj 1 Ugovora o zakupu hotela „Kraljičina plaža“ Budva održao je danas Drugu sjednicu

Na sjednici su članovi Odbora razmotrili izvještaje o realizovanim investicionim i drugim aktivnostima po osnovu Ugovora o dugoročnom zakupu lokaliteta ostrvo Lastavica sa tvrđavom ,,Mamula", Herceg Novi za 2017. i 2018. godinu.

U radu sjednice učestvovali su i predstavnici Vlade Crne Gore državni sekretar Ministarstva održivog razvoja i turizma Damir Davidović, sekretar Sekretarijata za razvojne projekte Dejan Medojević, generalna direktorica Direktorata za valorizaciju turističkih lokaliteta Nada Mihailović Pavićević i Marko Vukašević iz Direkcije za monitoring i koordinaciju prioritetnih projekata.

Nakon održane rasprave, dobijenih informacija i iskazanih mišljenja učesnika sjednice, članovi Odbora su se saglasili da će zaključke u vezi sa razmotrenim izvještajima, nakon njihovog usaglašavanja, donijeti na narednoj sjednici.

Galerija fotografija