ponedjeljak, 12 novembar 2018 20:25

Održana 52. sjednica Administrativnog odbora

Odbor utvrdio više predloga odluka

Na danas održanoj 52. sjednici Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore 26. saziva, Odbor je utvrdio Predlog odluke o imenovanju Opštinske izborne komisije Tuzi i Skupštini Crne Gore predložio da se u Opštinsku izbornu komisiju Tuzi imenuju: ŠTJEFAN UJKIĆ, za predsjednika Komisije; DANIJELA NIKČEVIĆ, za zamjenicu predsjednika Komisije; EDMOND UJKAJ, za sekretara Komisije; ENISA NIKOVIĆ, za članicu; BEQIR GJOKAJ, za zamjenika članice; AJLA TURUSKOVIĆ, za članicu; AIDA DUKOVIĆ, za zamjenicu članice; ROBERT CAMAJ, za člana; VALBONA SINISHTAJ, za zamjenicu člana; LEON BERIŠAJ, za člana;i ILIR CAMAJ, za zamjenika člana.

Administrativni odbor je utvrdio Predlog odluke o izboru predsjednika, zamjenika predsjednika i članova Odbora za dalju reformu izbornog i drugog zakonodavstva i predložio Skupštini Crne Gore da se u Odbor za dalju reformu izbornog i drugog zakonodavstva izaberu: BRANIMIR GVOZDENOVIĆ, za predsjednika; STRAHINJA BULAJIĆ, za zamjenika predsjednika; MARTA ŠĆEPANOVIĆ, za članicu; MIODRAG VUKOVIĆ, za člana;  PREDRAG SEKULIĆ, za člana; ERVIN IBRAHIMOVIĆ, za člana; GENCI NIMANBEGU, za člana; BORIS MUGOŠA, za člana; PREDRAG BULATOVIĆ, za člana; BRANKA BOŠNJAK, za članicu; RAŠKO KONJEVIĆ, za člana, i MIODRAG LEKIĆ, za člana.

Odbor je takođe utvrdio 14 predloga odluka za izmene članstva u stalnim radnim tijelima Skupštine Crne Gore, shodno predlozima koje je dostavio Klub poslanika Demokratskog fronta.